Tarieven en prijzen van Chambre d'hotes L'espace. Prijzen van Chambres en Gite. Ook voor Tent en Caravan.

Tarieven 2018

Gîte
Periode Gebruik ruimtes Prijs per week
Gehele jaar 1x2 persoonsslaapkamer inclusief badkamer, leefkeuken en terras

+ een tweede 2 persoonsslaapkamer

€ 545,00

€ 620,00
  • Aankomst en vertrek voornamelijk op zaterdag. Buiten het hoogseizoen en vakanties dagelijks.
  • Prijzen zijn inclusief: bedlinnen, handdoeken, keukenlinnen, elektriciteit, water, gas, hout voor de kachel en eindschoonmaak.
  • Indien gewenst kunt u gratis gebruik maken van een kinderbedje.
  • Kijk voor verdere informatie over de gîte bij accommodatie.
Chambre Brasserie (1), Chambre Jardin (2) en de gîte per nacht
Chambre Brasserie (1) 1x2 persoonsslaapkamer met eigen badkamer € 65,00
Chambre Jardin (2) 1x2 persoonsslaapkamer met eigen badkamer € 65,00
Prijs van de gîte per nacht 1x2 persoonsslaapkamer met eigen badkamer

+ een tweede 2 persoonsslaapkamer
€ 85,00

€ 105,00
  • De prijzen van chambre Brasserie en chambre Jardin zijn per nacht, inclusief ontbijt en op basis van 2 personen.
  • De prijs voor de kamer voor 1 persoon is € 60 per nacht, inclusief ontbijt.
  • Chambre Brasserie is een tweepersoonskamer, maximaal drie personen. Er staat één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed. In plaats van het éénpersoonsbed kan er een kinderbedje geplaatst worden. Voor het extra bed wordt een toeslag van 20 euro gerekend.
  • Kinderen tot 2 jaar gratis.
  • Indien gewenst kunt u gratis gebruik maken van een kinderbedje.
  • Kijk voor verdere informatie over de chambres bij accommodatie.
Tent (eigen meegebrachte tent)
Tent Staanplaats
Stroom
€ 12,50
€   3,50
  • De prijs van de tent is per nacht en op basis van 2 personen
  • Kijk voor verdere informatie over verhuur tent bij accommodatie
Caravan (eigen meegebrachte caravan)
Caravan/camper Staanplaats
Stroom
€ 15,00
€   3,50
  • Staanplaats caravan is per nacht en op basis van 2 personen
  • Kijk voor verdere informatie over verhuur caravan bij accommodatie.
Maaltijden
  • Afhankelijk van het menu: hoofdgerecht € 15, tweegangenmenu
    € 18, driegangenmenu € 21, viergangenmenu € 24.
  • Ontbijt € 8,00 per persoon (indien niet inclusief). Bijvoorbeeld als u in de gîte, tent of caravan verblijft en toch gebruik wilt maken van het ontbijt.
Voorwaarden voor de gîte en de kamers
  • U bent welkom op de aankomstdag vanaf 15.00 uur in de chambres en vanaf 16.00 uur in de gîte.
  • U wordt vriendelijk verzocht op de vertrekdag de gîte of de chambres om 10.00 uur te verlaten.
  • Er mag binnen niet gerookt worden.
  • Hoewel wij huisdieren een warm hart toedragen zijn ze niet toegestaan in L’espace.
Betaling
Na uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging. Voor de gîte geldt het volgende: wij verzoeken u vriendelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging, 25% van het totale bedrag over te maken onder vermelding van uw naam. Na ontvangst van deze betaling is de boeking definitief. Het restantbedrag wordt door u 6 weken voor de aankomstdatum overgemaakt. Voor het gemak sturen wij u vooraf een e- mail. Voor de kamers (enkele nacht) hoeft u niet vooraf te betalen. Bij een reservering van de kamers voor meerdere nachten vragen wij een aanbetaling onder dezelfde voorwaarden als de gîte.

Het is helaas niet mogelijk bij ons per pin of creditcard te betalen. De dichtstbijzijnde geldautomaat is op 8 km gelegen. U kunt bij vertrek het geld ook aan ons overmaken.

Annuleringsvoorwaarden
Onderstaand overzicht is om aan te geven welke kosten voor uw rekening komen in geval van annulering.
Bij annulering tot 8 weken voor de dag van aankomst:de aanbetaling
Bij annulering vanaf 8 weken tot 6 weken vóór de dag van aankomst:35% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 6 weken tot 4 weken vóór de dag van aankomst:50% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 4 weken tot 2 weken vóór de dag van aankomst:75% van het totale bedrag