Workshops en groepsctiviteiten in de omgeving van Bousseraucourt. Yoga, schilderen, dansen bij een chambre d'hotes omgeving Haute Saone

Workshops/Groepsactiviteiten

Chambre d'hôtes L'espace is een uitstekende locatie om activiteiten voor kleinere groepen te organiseren. Zo hebben wij een aantal dagen outdoor-activiteiten georganiseerd samen met Meant4Life. Ook komt regelmatig een vriendengroep, collega's of familie om een weekend te wandelen of te fietsen en gezellig met elkaar activiteiten te ondernemen.

Stiltewandelingen, yoga, muziekactiviteiten, fotografiecursus, schilderen etc. horen tot de mogelijkheden. Indien het aantal slaapplaatsen niet toereikend is werken we samen met andere chambre d'hôtes of gîtes in het dorp.