Workshops en groepsctiviteiten in de omgeving van Bousseraucourt. Yoga, schilderen, dansen bij een chambre d'hotes omgeving Haute Saone

Workshops/Groepsactiviteiten

Onze locatie wordt gebruikt door aanbieders van verschillende workshops.

Chambre d'hôtes L'espace is een uitstekende locatie om activiteiten voor kleinere groepen te organiseren. Zo hebben wij een aantal dagen outdoor-activiteiten georganiseerd samen met Meant4Life (outdoor en coaching). Ook komt regelmatig een vriendengroep, collega's of families om een weekend te wandelen of te fietsen en gezellig met elkaar activiteiten te ondernemen. Onder ander wandelingen, yoga, muziekactiviteiten, fotografiecursus, schilderen horen tot de mogelijkheden.

Indien het aantal slaapplaatsen niet toereikend is werken we samen met andere chambres d'hôtes of gîtes in de directe omgeving.