Ontbijten en Dineren bij Chambre d'hotes L'espace. Table d'hôtes in Bousseraucourt.

Eten & Drinken

Chambre d’hôtes biedt ook table d’hôtes.

Ontbijt
Een ontspannen start van dag. Een ontbijt met croissants en stokbrood, een lekker eitje, diverse soorten beleg waaronder onze huisgemaakte jam en natuurlijk koffie en thee.
Er is vers brood van de bakker.

Table d’hôtes
In onze sfeervolle salle à manger kunt u genieten van een met zorg bereidde warme maaltijd. Op de mooie zomeravonden wordt er buiten gegeten. In de herfst en winter bij de warme houtkachel.

De maaltijden die we bereiden zijn vooral beïnvloedt door de Franse keuken waarbij wij de kwaliteit van de producten erg belangrijk vinden. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse ingrediënten en producten uit de streek in onze gerechten. De groenten halen we zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin. We hebben een tuinkas, waardoor we nog eerder met het kweken van groenten kunnen beginnen. Brood en vlees komt van de ambachtelijke bakker en slager.

Wij koken een aantal dagen per week.

Er zijn een aantal restaurantjes in de directe omgeving.

Kijk voor verdere informatie bij tarieven en voorwaarden.