|
|||
Eten & Drinken Chambre d’hôtes Ontbijt
Table d’hôtes
De maaltijden die we bereiden zijn vooral beïnvloedt door de Franse keuken waarbij wij de kwaliteit van de producten erg belangrijk vinden. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse ingrediënten en producten uit de streek in onze gerechten. De groenten halen we zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin. We hebben een tuinkas, waardoor we nog eerder met het kweken van groenten kunnen beginnen. Brood en vlees komt van de ambachtelijke bakker en slager. Wij koken een aantal dagen per week. Voor de gasten op de kamers is er de mogelijkheid, om zelf iets te bereiden voor de lunch of voor het avondeten in een eenvoudig keukentje op de dagen dat we geen table d’hôtes hebben. Wij zorgen voor een gedekte tafel (binnen of buiten) en voor de afwas. Wij vragen hiervoor een vergoeding (zie tarieven). Er zijn een aantal restaurantjes in de directe omgeving. Kijk voor verdere informatie bij tarieven en voorwaarden. |
|||